Kamben/Revben i ugn
Härliga möra revben, dem må inte se mycket ut efter 2 timmar i ugnen. Men då dem legat med grillen på sej en stund så kommer dem ha ett helt annat utseende.
Revben i ugn
Ingredienser
- 0,5-1,5 kg Revben eller kamben
- Senap
- Grillkrydda
Instruktioner
- Sätt ugnen på 120° över och undervärme.
- Lägg benen med köttsidan neråt, häll på senap och smörj in, häll sedan på grillkrydda.
- Vänd benen så köttsidan är uppåt, häll på senap och smörj in, häll sedan på grillkrydda.
- Lägg in i ugnen och låt dem ligga där 2-2,5 timmar.
- Ta ut benen ur ugnen och sätt den på 225° grill
- Vänd benen så köttsidan är neråt, ställ in och grilla 5-15 min eller tills fin färg.
- Ta ut plåten och vänd dem så köttsidan är uppåt, grilla i 5-15 minuter eller tills fin färg.
You must be logged in to post a comment.